sobota, 16 lutego 2013

Przy piecu, w kuchni ......


.......  czuje sie jak ryba w wodzie, ale tylko wtedy gdy sama tego chce;)
Pichce dzisiejsza bardziej uroczysta kolacje.
Przystawka juz gotowa ......

salatki tez, a teraz zabieram sie za sos ......

z Tricholoma matsutake ..... jednych z najdrozszych  grzybow swiata ..... ale czy najsmaczniejszych? .... to sie okaze wieczorkiem.

4 komentarze:

  1. Wszystko bylo przepyszne!!!Dziekujemy.

    OdpowiedzUsuń
  2. Tort urodzinowy- marzenie! Wygląda obłędnie a podejrzewam, że smakował jeszcze lepiej.

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Az musze sama siebie pochwalic..... bo rzeczywiscie udaly mi sie torty;)
      Ten przystawkowy i takze ten "deserowy" czyli poziomkowy z biala czekolada.
      Pozdrowionka

      Usuń